Bedrijf

Welkom op de website van CGH Belgium.

Een woordje uitleg over CGH Belgium: De vroegere naam van het bedrijf was TCI Environment International NV (TCI) dat werd opgericht in 1992 en sinds 2007 lid werd van de CGH Group.
In 2014 kwam het vervolgens tot een fusie van de twee Belgische bedrijven in de groep: BENEPO (CGH Fuel & Tank Components NV) & TCI smolten samen tot CGH Belgium.

De CGH groep vervolgens is een holding die de productie activiteiten controleert van : CGH Polska Sp. z o.o. in Bydgoszcz, (PL), Petrotank (Marocco) en Petrotank South Africa. Tegelijkertijd worden de marketing activiteiten van: CGH Nordic A/S in Torring (DK), Stockholm(Swe), CGH Fuel & Tank Components N.V. in Lokeren (BE) and TCI Environment Int. N.V. in Bornem (BE) gecontroleerd.

CGH Belgium zorgt met z’n producten voor complementariteit in de groep en brengt meer dan 15 jaar ervaring met kunststof leidingsystemen en toebehoren voor de ondergrondse opslag en het transport van milieugevaarlijke vloeistoffen. Bescherming van de ondergrond en het vitale grondwater is een van onze doelstellingen.

CGH Belgium’s activiteiten concentreren zich o.a. op de petroleum- en chemische industrie in Europa, Midden Oosten, Afrika en Azië. Onze referentielijst omvat duizenden installaties welke naar voldoening werken van internationale oliemaatschappijen, lokale verdelers, onderhoudsfirma’s en officiële milieu-instanties.

Een team van specialisten staat ter beschikking voor technisch advies en ondersteuning aan ingenieurskantoren en installateurs.

Links van alle bedrijven in onze groep:

CGH Polska Sp. z o.o.

Petrotank Morocco

Petrotank South-Africa

CGH Nordic A/S