Home  >  Over ons

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg

Het CGH team brengt heel wat skills en kennis samen. We zijn een sterk internationaal gericht team met een stevige focus om onze klanten in de petroleum en chemische industrie zo goed mogelijk te adviseren.

Over CGH Belgium

Altijd een oplossing

We werken samen totdat we de gepaste oplossing gevonden hebben.

Ons team van specialisten staat klaar voor technisch advies en bijstand aan engineering bureaus, installatiebedrijven en particulieren.  

Waarom kiezen voor CGH Belgium?

Onafhankelijke specialist

Onze onafhankelijkheid en het feit dat wij geen installateur zijn maakt ons dé geschikte partner voor al jullie projecten.

Grote stock

Met een opslag van meer dan 4.000m² verzekeren wij onze klanten van een snelle processing van hun bestellingen. Bovendien zorgt de nabijheid van de Antwerpse haven ervoor dat we tevens snel en efficiënt overzeese orders kunnen afhandelen.

Jarenlange ervaring

CGH Belgium -bij sommigen nog bekend als TCI Environment of Fuel & Tank Components – heeft een enorme ervaring en track record in de sector en wordt gezien als een betrouwbare partner door vele nationale en internationale bedrijven.

Onze aanpak

Behoefte Analyse

Samen analyseren we onze klanten hun behoeften of eventuele problemen. Van hieruit kijken we verder.

Probleemoplossing

In samenspraak met de klant zoeken we na de analyse voor de gepaste oplossing voor hun aanvraag.

Engineering

Afhankelijk van de complexiteit van het probleem gaan we een -al dan niet- doorgedreven engineering uitvoeren om alle factoren in beschouwing te nemen.

Oplevering

Het type oplevering hangt uiteraard in sterke mate af van het probleem dat zich stelde. Het kan gaan van louter leveren van bepaalde goederen tot het turnkey aanbieden van alle ondergrondse materialen nodig voor de aanbouw / refurbishment van een benzinestation.

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie

Partners & sterke merken