Home  >  Composiet straatdeksels

Ons gamma van composiet straatdeksels

De CGH Group heeft een compleet gamma van straatdeksels klasse B (12,5T), C (25T) and D (40T) die kunnen worden ingezet voor verschillende toepassingen gaande van voetpaden en fietspaden tot benzinestations en autosnelwegen.

KLASSE B (VOETGANGERS EN FIETSERS)

C250 (LICHT VERKEER)

D400 (ZWAAR VERKEER)

Ons assortiment

Technische details

MwayPro composiet straatdeksels en kaders behoren tot de meest geavanceerde op de markt. De putdeksels zijn vervaardig door middel van een gepatenteerde Thrubeam®-technologie. Deze vernieuwende technologie maakt deze MwayPro straatdeksels en kaders niet enkel licht maar tegelijkertijd ultrasterk en duurzaam. Op deze manier voldoen ze aan de Europese vereisten voor installaties op de weg, voetgangers- en industriegebieden.

Dankzij de eigenschappen van de gebruikte composiet materialen kunnen MwayPro straatdeksels op veeleisende locaties worden ingezet en worden ze wereldwijd gebruikt door nutsbedrijven, op benzinestations, in fabrieken en bij nieuwe infrastructuurwerken.

Al onze composiet straatdeksels zijn getest volgens de EN124:1994 normen. De resultaten werden meermaals geverifieerd en kunnen op aanvraag worden voorgelegd.

Voordelen

CGH is geen installatiebedrijf en aldus ook geen concurrent van onze talrijke klanten wat ervoor zorgt dat we de meest geschikte onafhankelijke partner vormen. Onze grote opslag en de nabijheid van de Antwerpse haven zorgt ervoor dat we snel en correct al onze materialen op de juiste plaats kunnen leveren

Kwaliteit & duurzaamheid

CGH staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid en onze MwayPro putdeksels vormen hier geen uitzondering op. Wij geven 15 jaar corrosie garantie + 15 jaar garantie op het slijtoppervlak. Test rapporten en certificaten worden op aanvraag aangeleverd.

Projecten op maat

Onze ingenieurs helpen klanten met hun kennis op verschillende niveaus en in verschillende domeinen. Op deze manier worden op maat gemaakte oplossingen aangeboden naar gelang de wensen van de klant. MwayPro deksels zijn tevens volledig modulair en kunnen aldus putten met zeer grote oppervlakte perfect afdekken.

Interesse? Neem contact op met ons voor meer info

Onze expertise

Expert in uiteenlopende sectoren

Ons uitgebreid productaanbod zorgt ervoor dat we klanten uit heel diverse sectoren kunnen bijstaan. We zijn niet beperkt tot enkel de petroleum sector met onze producten.

Tankstations Spoorwegen en publiek transport
Telecom Gebouwen en wegen
Datacenters Havens en Luchthavens
Petroleum Nutsbedrijven

Partners & sterke merken