Home  >  Leidingaanbod

Leidingaanbod

De CGH Group ontwerpt en verdeelt verschillende types leidingen voor het transport van gevaarlijke & brandbare vloeistoffen. Nupi leidingen worden gebruikt in benzinestations voor het transport van diesel en benzine. LPG-Flex leidingen daarentegen worden ingezet om een mix van propaan/butaan onder relatief hoge druk te transporteren. Fogs leidingen zijn geschikt voor het transporteren van Adblue. CGH’s RTP leidingwerk uiteindelijk is bedoeld voor het transport van ruwe olie en nat (zuur) gas.

Ons assortiment

Technische details

CGH heeft 4 types leidingen in stock om klanten wereldwijd te bevoorraden. Nupi leidingen worden gebruikt voor  vul- en zuigtoepassingen in benzine stations. LPG-Flex leidingen zijn uniek op de markt en worden ingezet voor het transport van LPG in vloeibare fase in benzine stations en voor industriële toepassingen. Fogs leidingen zijn uitgerust om generators van brandstof te voorzien en tevens voor verscheidene Adblue toepassingen voor trucks. CGH’s RTP leidingen hebben dezelfde technologie als de LPG-Flex leidingen maar kunnen worden aangeleverd in grotere diameters en voor hogere temperaturen. Ze worden ingezet om ruwe olie en gas te transporteren naar een eerste opslagplaats.

Voordelen

CGH is geen installatiebedrijf en aldus ook geen concurrent van onze talrijke klanten wat ervoor zorgt dat we de meest geschikte onafhankelijke partner vormen. Onze grote opslag en de nabijheid van de Antwerpse haven zorgt ervoor dat we snel en correct al onze materialen op de juiste plaats kunnen leveren

Kwaliteit & duurzaamheid

CGH staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid en onze leidingen vormen hier geen uitzondering op. Test rapporten en certificaten worden op aanvraag aangeleverd.

Projecten op maat

Onze ingenieurs helpen klanten met hun kennis op verschillende niveaus en in verschillende domeinen. Op deze manier worden op maat gemaakte oplossingen aangeboden naar gelang de wensen van de klant.
Interesse? Neem contact op met ons voor meer info

Onze expertise

Expert in uiteenlopende sectoren

Ons uitgebreid productaanbod zorgt ervoor dat we klanten uit heel diverse sectoren kunnen bijstaan. We zijn niet beperkt tot enkel de petroleum sector met onze producten.

Tankstations Spoorwegen en publiek transport
Telecom Gebouwen en wegen
Datacenters Havens en Luchthavens
Petroleum Nutsbedrijven

Partners & sterke merken