Home  >  Tanks

Tank portfolio

De CGH Group is marktleider in de productie van stalen opslagtanks en drukvaten. De combinatie van onze hoge kwaliteit met competitieve prijzen zorgen ervoor dat we over een periode van meer dan 20 jaar een indrukwekkend klantenbestand hebben opgebouwd. De grootste oliebedrijven alsook de grote industriële spelers zijn jarenlang tevreden klant.

Ons assortiment

Technische details

De CGH GROUP heeft grootste productie voor benzine- en industriële opslagtanks in Europa. Deze productiecapaciteit in combinatie met een constante kwaliteit stelt ons in staat om opslagtanks WERELDWIJD te verkopen. Onze expertise is terug te vinden in de productie van dubbelwandige tanks volgens EN12285-1 in 2 volgens specificaties van de klant. Ondergrondse tanks kunnen worden voorzien van een speed chassis om zo een eenvoudige installatie mogelijk te maken.

Voordelen

CGH is een betrouwbare partner die sinds meer dan 20 jaar marktleider is in Europa op vlak van het toeleveren van ondergrondse materialen voor de aanbouw van benzinestations.

Kwaliteit & duurzaamheid

CGH staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Test rapporten en certificaten worden op aanvraag aangeleverd.

Projecten op maat

Onze ingenieurs helpen klanten met hun kennis op verschillende niveaus en in verschillende domeinen. Op deze manier worden op maat gemaakte oplossingen aangeboden naar gelang de wensen van de klant.

Interesse? Neem contact op met ons voor meer info

Onze expertise

Expert in uiteenlopende sectoren

Ons uitgebreid productaanbod zorgt ervoor dat we klanten uit heel diverse sectoren kunnen bijstaan. We zijn niet beperkt tot enkel de petroleum sector met onze producten.

Tankstations Spoorwegen en publiek transport
Telecom Gebouwen en wegen
Datacenters Havens en Luchthavens
Petroleum Nutsbedrijven

Partners & sterke merken