Home  >  Sectoren

Ontdek onze toepassingsgebieden

CGH is van vele markten thuis. Zodoende kan u beroep doen op onze diensten en producten die toepasbaar zijn in uiteenlopende sectoren. Onze core business zijn opslagtanks en toebehoren voor brandstoffen maar tevens industriële applicaties komen aan bod.

TANKSTATIONS

CGH beschikt over een jarenlange expertise en breed gamma van producten voor het bouwen van een brandstofstation. Meer bepaald alle ondergrondse materialen brandstoftanks, leidingen, bezoekkamers kunnen bij ons worden aangekocht.

TELECOM

Behalve brandstof tanks voor noodstroom generatoren hebben onze MwayPro straatdeksels tevens hun diensten bewezen bij de telecom operatoren omdat ze in tegenstelling tot gietijzeren deksels perfect transparant zijn voor radiogolven.

DATACENTERS

Het toenemend belang van data en datacenters in het bijzonder brengt ons bij de toepassingsmogelijkheden van brandstof tanks en FOGS leidingen voor het voeden van noodstroomgeneratoren. Onze producten garanderen een ononderbroken stroomvoorziening.

PETROLEUM

Het belang van exploratie en ontginning van ruwe olie is nog steeds zeer actueel. CGH’s RTP leidingen zijn een uiterst geschikt alternatief op stalen leidingen voor een eerste transport van de oliebron naar de manifold of olie waterafscheiders.

SPOORWEGEN & PUBLIEK TRANSPORT

Naast de traditionele brandstoftanks voor deze sector bieden wij tevens een gamma aan van MwayPro composiet straatdeksels. Deze niet-geleidende straatdeksels helpen bij het elimineren van elektrocutie gevaar in een omgeving met hoogspanning en zwerfstromen.

WEGENBOUW & WATERTECHNIEK

De uitmuntende anti-slip laag van de MwayPro composiet putdeksels verhogen de veiligheid voor de voetgangers en andere weggebruikers. Voor watergevoelige zones ontwikkelden we een deksel dat bij overdruk het water weg laat vloeien om terug zijn oorspronkelijke toestand in te nemen.

HAVENS & LUCHTHAVENS

CGH voorziet boven-en ondergrondse opslag van brandstoftanks & container stations voor het tanken van het rollend materieel op haven en luchthaven terreinen. Andere toepassingen vinden zich in trainingscentra voor luchthavenbrandweer waar LPG-Flex leidingen de brandsimulatoren voeden.

NUTSBEDRIJVEN

Bij de aanleg van elektriciteits, gas en watervoorzieningen kunnen inspectieputten en greppels veilig afgesloten worden met lichtgewicht antislip composiet MwayPro deksels, die ook verkrijgbaar zijn met ventilatie-openingen. Dit voorkomt ophoping van brandbare of schadelijke gassen en dampen.

Onze sectoren

Ondergrondse tanks

De CGH Group is marktleider in de productie van stalen opslagtanks en drukvaten. Onze unieke combinatie hoge kwaliteit gekoppeld aan concurrentiële prijzen maakt dat we een indrukwekkend klantenbestand hebben opgebouwd waaronder de meeste grote olie- en industriële bedrijven.

Maatwerk

Naast onze standaard producten bieden we ook custom-made oplossingen aan. We werken hiervoor nauw samen met onze klanten totdat we de beste regeling gevonden hebben.

Kwaliteit & duurzaamheid

CGH staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Net zoals in onze zakelijke relaties zijn wij op zoek naar de lange termijn.

Werkwijze

Dialoog en wederzijds vertrouwen staan bovenaan onze lijst. Wij werken nauw samen met onze klanten tot we tot de meest geschikte oplossing komen.
Interesse? Neem contact op met ons voor meer info

Partners & sterke merken